top of page

Services

Hoe gaan wij te werk?

Onze services

Stap 1: Reisvoorstel

Laat ons weten voor hoeveel personen, hoeveel nachten en wanneer, dan maken we een eerste reisvoorstel. Dit dient als uitgangspunt en kan vervolgens worden aangepast en besproken naar wens van het bedrijf. In het reisvoorstel is een prijsindicatie per persoon vermeld. Tevens doen wij daarbij een opgave wat de kosten zijn voor het verlenen van onze services om de reis te  organiseren.  

Stap 2: Definitief reisschema

Nadat we de opdracht hebben gekregen de reis te organiseren, nemen we alles nog een keer goed door en stellen we in overleg een definitief reisschema op. Vervolgens gaan wij aan de slag om de beschikbaarheid en mogelijkheden voor de verschillende activiteiten te checken. 

Stap 3: Organisatie

Wij organiseren en plannen de hele reis. We bieden hulp bij de reservering van groepsvliegtickets. en bij het boeken van de transfer van vliegveld naar hotel. We maken prijsafspraken met hotels en vergaderruimtes en de reserveringen bij restaurants. En we regelen de activiteiten, zoals een boottour, wijnproeverij, golfclinic of yogales etc. 

Reisschema van dag tot dag

Als alles geboekt en geregeld is stellen we het gedetailleerde reisschema op. Per dag een omschrijving van de diverse activiteiten. Leuk om van tevoren te delen zodat de voorpret kan beginnen.

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn beschikbaar voor persoonlijke begeleiding ter plaatse. Wij zullen dan aanwezig zijn gedurende de hele reis of een deel van de dag om alles in goede banen te leiden. 

Advies op maat

Ook voor ander soorten bijeenkomsten in Portugal kunnen wij hulp bieden. Mochten er specifieke wensen voor activiteiten of locaties zijn die hier niet genoemd worden, aarzel niet om te vragen of dat ook tot onze mogelijkheden behoort. Wij hebben een groot professioneel netwerk, kunnen snel schakelen en kennen ook onze wegen in Portugal.

Prijzen

Elke reis is weer anders dan de andere, daarom kunnen we pas een prijsopgave doen voor onze services en een prijsindicatie geven van de reis, nadat duidelijk is wat de wensen zijn!

 

Voor een reis van 3 dagen (2 nachten) inclusief vlucht, hotel, eten en een aantal activiteiten kom je al snel op

ca EUR 995.= per persoon.

Pricing Plans

Compensatie CO2-uitstoot

Voor het compenseren van de uitstoot van de vliegreis werken wij samen met Treesforall.nl . Trees for All bestaat al ruim 20 jaar. Ze planten bossen in Nederland en in het buitenland voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Klik hier om de CO2-uitstoot van je vliegreis te compenseren.

istockphoto-178588750-612x612.jpg
bottom of page